kolmapäev, 30. märts 2011

Meanwhile in ..

Kui detsembris veel ühele tööle lisaks võtsin pakkumise vastu ja asusin teiselegi kohale toimetama, siis teadsin, et pokkerit ma enam mängida ei jõua. Väga kahju, kuid lootsin uneaega röövid ja selle arvelt grindida. 2010 lõpus siis ebaõnnestunult. Kuna Eestis võeti käibele euro ja minu töö on sellega otseselt seotud(kassaprogrammide uuendused, euro rahasahtlid, monitoorimine, rahadetektorid jms.), siis oli jooksmist lihtsalt nii palju(isegi aastavahetuse tundidel), et pmst ma vist laudasid lahti ei teinudki.
Jaanuaris üritasin vaikselt uuesti rööpasse saada, kui mäng meeldib, siis tuleb ka aega leida.

NL30-s alguses tabas suur heater mille tipphetkel oli olemas juba pmst NL50sse liikumise roll, mäng on hea, aga väga swingine, selle tulemusena toodi mind maapeale tagasi. Kui õigesti mäletan oli vist winrate ~15k käe peale 20bb/100, pikas perspektiivis ei saa nii jätkuda. Enivei, kui downswing saabus, kolisin taas Nl20-sse, kuid kuna mängule volüümi ei suutnud ikkagi panna, siis iga väiksemgi kõikumine mõjutas mindseti ja sain taas "laksud sisse". Kui avastasin et mängu enam ei biidi kuidagi(volume beats variance, kuid minu puhul volume on olematu), otsustasin raixiga rääkida, ning diil ära lõpetada.
Tahtsin madalalt uuesti tulema hakata, et saaks mängu juurde õppida ning mindseti tugevamaks saada. Ei suudaks mingi massive grindi teha, seega võtan seda kui meelelahutust. Deucescrackedist sai tiritud päris mitmeid videosid, mida ma siiamaani pole viitsind vaadata, ei suuda ennast motiveerida vaatama videot kus 1 käe üle diskuteeritakse 20min + ilmselgelt pole micros vaja nii advanced level mõtlemist(obv kasuks see tuleb). Paar raamatut sai ka ostetud, mida olen ka aegamisi lugenud, kuid hetkel on vaid motti Dale Carnegie "Kuidas võita sõpru ja mõjutada inimesi" ja Charlie Jones "Elu on võrratu" lugemiseks. Pole küll pokkeriga seotud, kuid elus kasuks kindlasti, soovitan. Praegu jookseb teist kuud ka dragthebari account, mis plekkis vist 50$, kuid olen sealt vist letherassi 1 video tõmband ja vaatand :-D Süüdistaks taas ajapuudust.
Veebruaris grindisin nl10-s, teadsin et ma pean veel ometi ju oskama mängida, vähemalt varasemalt olen seda suutnud. Veits timmisin two+two foorumites ringi, vaatasin käsi ning analüüsisin ka enda mängu. Tulemus paranes märgatavalt.

Tegelt tuleks keskenduda vaid mängule, ehk siis msn kinni, tv kinni, muusika võib mängida. Lisaks mängu ajal foorumites, feissbookis ja igal pool mujal tsillimine on ka kindlalt -EV. Siiamaani pole suutnud nendest loobuda :-D addicted.

Algelt oli plaanis kogunenud rakeback välja kanda ning liikuda taas NL20-sse, ei teinud seda ja paigutasin need mõnisada $ iphone 4 peale. Tegelt olen rahul, tänu sellele sain vundamenti veelgi täiustada.

Märtsis on olnud mindset väga hea ning tulemus näitab ka seda. Enam ei spewy mingitel lambistel kohtadel, tilti on minimaalselt(üldjuhul mõned ropud sõnad). Kokku 20bi NL10-s + väike hitt turnalt. Sellega oli ka üsna huvitav lugu, olin ennast reganud "play more freerollile", tavaliselt ei mängi üldse turnasid ja kui, siis mitte freerolle. Tiksusin seal vaikselt, samal ajal cämpisin netis ja msnis. Varsti avastasin ennast rahadest, siis juba final table ning lõpus massive chip leaderina lõpetasin HU-s. 210$ nagu maast leitud.

Kuu paar viimast päeva olen nl20-s grindind, kuid on tekkinud probleem, laudasid pole ja kui on siis jube nitised, pokkeriprodest keegi kirjutas, et kõik vaalad pidid pigem nl30-s olema. Madalamale ka kolida ei taha, üles samuti mitte, kuna roll ei luba.
Täna pacis huvitav turna:

Väga palju vast rahvast kohale ei ilmu, kuna iga ants osaleda ei saa. iPad2 reliisiti 25ndal märtsil euroopas, eestisse ilmselt jõuab aprilli alguses.

Eks ma proovin nüüd vähe tihedamalt blogida, samas igakord seda lubanud, eks näis :-D

2 kommentaari: