pühapäev, 31. jaanuar 2010

Väike vahekokkuvõte


Kuu alguses alustatud diil triobetis läks alla igasugust arvestust. Trios ikka tõmmatakse kokku ja kuidas veel. Muidugi ei saa seda süüdistada, kuid ei tundnud trios ennast eriti hästi. 300€ alustades ja 220€ jäi lõpuks. Igatahes 16. jaanuar tuli Raix välja plaaniga, et nüüd võiks liikuda triost pacificusse. Plaan oli aus, kuna viimati sai Pacificus mängitud eelmine suvi ja seal sai mõnusalt üles grinditud kuniks kandsin rahad välja ning sinna paika see jäigi.

Pacificus algus tundus hea. Motivatsioon oli põhjas ning korra sai isegi ööläbi grinditud ning üritasin ennast korralikult "sisse elada". See toimis ning sain süsteemid paika, nende vaalapoegade vastu tuleb mängida agressiivselt, kuid kindlalt. Asjad loksusid paika ning graafik liikus ka vaikselttõusujoones.Siin ka pilt siis kogu kuu graafikust:















Kuu viimased päevad läksid otsejoones võpsikusse. Vähe sai mängitud, kuna aega polnud. Väiksed sessioone sai tehtud, kuid need ka niiöelda "vine all" kuna pidevalt olid pikad päevad seljataga, või siis peale trenni jms.
Uuel kuul tahaks jätka sellist mängu nagu siiamaani ning rolli üles grindida. Kui kõik läheb nii, nagu tahaks, siis tahaks kuu alguses isegi liikuda limiidis üles poole või siis vähemalt shotte võtta NL20-s. roll on hetkel 611$, 800$ peal liiguks üles.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar